CU CE NE OCUPAM?

Suntem profesionisti in realizarea confectiilor metalice din inox si fier. Putem enumera cele mai intalnite tipuri de lucrari: porti, garduri, balustrade, scari drepte, elicoidale, tip “C”, tip “U”, copertine, acoperisuri si structuri din fier. Acordam o deosebita atentie fiecarei lucrari realizata in ateleriul nostru din Brasov. Calitatea produselor este cartea noastra de vizita.


Principiul de functionare al fiermei noastre este profesionalismnul. Credem cu tarie ca cea mai buna reclama este cea prin viu grai si suntem constienti ca un client multumit ne va duce numele mai departe. Lucram cu meticulozitate pentru a realiza proiecte la cel mai inalt nivel.

Anii petrecuti in acest domeniu ne-au propulasat in topul firmelor de specialitate. Tratam cu maxima seriozitate fiecare lucrare si ne dorim mereu acelasi lucru: satisfactia clientului.

Daca doriti sa demarati un proiect ce poate beneficia de serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati. Raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari.

EXPERIENTA NOASTRA

Executam la cel mai inalt nivel confectii din fier, fier-forjat si inox. Suntem un membru redutabil al industriei si ne mandrim cu proiectele noastre

BALUSTRADE 99%
GARDURI 99%
PORTI 99%
CONFECTII METALICE 99%
DIVERSE 99%
PROIECTARE 99%