Arta fierului forjat

Formam o echipa cu o experienta de peste 10 ani in domeniul fierului forjat. Ne place frumosul si unicitatea meseriei noastre. Fiecare proiect vine cu propia personalitate si cu provocari deosebite. Suntem incantati sa vedem clientii multumiti de munca noastra. Va invitam sa ne cunoasteti mai bine.

Semnatura

  • Realizam porti si garduri fier forjat, balustrade, scari si balcoane, etc.
  • Va putem asigura consultanta gratuita in vederea alegerii unui proiect modern sau clasic din fier forjat , cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc.
  • Puteti sa alegeti varianta propusa de noi, sau putem sa realizam orice pe baza de proiect, schita, propuse de arhitecti sau constructori.

Lucram cu fier de cea mai buna calitate pentru o garantie sporita a lucrarilor. Vopseaua este anticoroziva si poate avea o varietate de nuante (negru, alb, bej, ivoire, maro, etc.). Ca element estetic distinctiv, putem “imbatrani” fierul aplicand o patina vopselei ( auriu, bronz, turcuazm verdem etc.)

Transportul si montajul poate fi inclus in pret sau calculat aferent. Pentru lansarea unei comenzi este necesar un avans de 30% – 50% din valoarea lucrarii iar plata integrala se onoreaza la final, in ziua montajului. Puteti solicita telefonic sau pe e-mail  o calculatie estimativa de pret iar ulterior  noi ne vom deplasa la lucrare pentru efectuarea masuratorilor, stabilirea tuturor detaliilor si calculatia finala. Evident, pentru lucrari foarte mari, acordam si discounturi. Suntem convinsi ca veti fi pe deplin satisfacut de calitatea lucrarilor noastre si va asteptam cu drag !

NUMELE TAU (*)

TELEFON DE CONTACT (*)

EMAIL (*)
Aici vom trimite oferta de pret

MESAJ (*)

ATASEAZA O REFERINTA (recomandat)
Poza cu locatia, proiect, schita, etc.

Regret ca nu am gasit aceasta echipa cu mult timp in urma. As fi colaborat cu succes. Am avut nevoie de un gard din fier forjat si de o poarta auto. Am ramas placut surprins ca mai exista astfel de oameni seriosi si pregatiti. Recomand cu incredere colaborarea cu ei.
Adrian Georgescu