Scari si balustrade inox

In fiecare zi urcam sau coboram scarile, iar mod normal le folosim fara sa ne dam seama. Ele au aparut pentru a facilita circulatia oamenilor de la un nivel la altul. Noi dorim sa nu mai treceti pe langa o scara fara sa o admirati.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, realizam scari interioare si exterioare pline de personalitate si rafinament. Mereu urmarim atingerea unui echilibru armonios intre scara si arhitectura unde este amplasata. 

Scara nu este completa daca nu este insotita de o balustrada adecvata. Balustrada reprezinta elementul de siguranta care ghideaza persoana de-a lungul scarii. Posibilitatile de confectionare sunt nelimitate. Tot ce ramane de facut este sa apelati la noi daca doriti o lucrare deosebita.

Semnatura

Cum functioneaza?

CONTACTEAZA-NE

Vocea clientilor

Colaboram cu aceasta echipa de aproximativ 5 ani. Niciodata nu am fost dezamagiti. Ii recomandam cu incredere pentru ca sunt specialisti in domeniul lor.
Florin Popescu
Sunt foarte multumit de ceea ce au realizat acesti baieti. Am ramas placut surprins sa primesc o echipa de profesionisti in casa mea. Mi-au realizat o scara interioara cu care ma mandresc la toti oamenii care-mi intra in casa.
George Netcu
Sunt o persoana meticuloasa si atenta la detalii, dar aceasta firma a fost pe placul meu. Lucreaza cu mult bun simt si atentie. Daca doriti ceva de calitate ei sunt cei de care aveti nevoie.
Vlad Scurtu

Preturi

Transportul si montajul sunt de obicei incluse in pret, dar ele pot fi calculate si separat.
La lansarea unei comenzi se percepe un avans de 30-50% din valoarea lucrarii, iar plata integrala se onoreaza in ziua montajului/livrarii.

Mentionam ca preturile sunt pur informative. O cotatie reala de pret se face in urma analizei modelului dorit de dumneavoastra, cat si de dificultatea lucrarii.

Va invitam sa nu ezitati sa ne contactati.